Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Heftruck of hijs en gelijkwaardige transportmiddelen

Leren werken met de heftruck, hijskranen en het op de juiste wijze aanslaan van lasten, verreikers, hoogwerkers of gelijkwaardige transportmiddelen? Is uw of het certificaat van uw medewerkers verlopen? 

Maak direct uw keuze of lees verder en vraag naar de vele mogelijkheden!

Incompany 

Competentiegerichte trainingen met als doel de vaardigheden van uw medewerkers te certificeren. Bij twee deelnemers komen wij al langs. Plan vandaag een datum in en wij regelen de rest bij u op de werkvloer!


Aanvragen

Online les & Examen

Volg je theorie voor Heftruck of Hoogwerker online en maak hier in een handomdraai je examen. Ontvang, als je aan alle voorwaarden voldoet, digitaal je certificaat! 

Bel of mail ons

Examen maken

Hercertificeren

Bent u of zijn uw medewerkers al jaren vaardig met het bedienen of besturen van transportmiddelen? Regel het nu eenvoudig en sneller!

Aanmelden

Aanvragen zijn alleen via het formulier mogelijk. Let op: Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

Wet en regelgeving:

De huidige V&G wet (arbo-wet) stelt dat de werkgever ervoor moet zorgen dat de werknemers doeltreffend worden ingelicht over de te verrichten werkzaamheden en de daaraan verbonden risico's, alsmede over de maatregelen die erop gericht zijn deze risico's te voorkomen of te beperken.

Om hieraan te voldoen bieden wij werkgevers die hun medewerkers uitmuntend willen opleiden een 1 of 2 daagse opleiding aan. 

Vraag ons naar de vorm en welke training het beste past in uw situatie. Als particulier kunt u deze opleiding ook als omscholing aanvragen.  

Artikel 8 zegt verder in lid 2:

De werkgever zorgt ervoor dat aan de werknemers doeltreffend en aan hun onderscheiden taken aangepast onderricht wordt verstrekt met betrekking tot de arbeidsomstandigheden. Hebben uw medewerkers al een keer een opleiding genoten maar wilt u aan doeltreffendheid voldoen dan kan een online theoretische toets en een praktische opfristraining van 1 dagdeel toereikend zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Nieuw in Nederland: Snel en eenvoudig her-certificeren van uw Heftruck of Hoogwerker vaardigheden!

Heeft u of uw medewerkers al binnen de afgelopen 8 jaar een volledige opleiding genoten dan bieden wij de volgende mogelijkheid: 

* Haal, of laat uw medewerker  eerst het online Heftruck of Hoogwerker examen maken. 

* Onze assessor bezoekt u of uw medewerker(s) op de werkvloer. 

* Wij beoordelen on the job of uw medewerker(s) voldoen aan de norm.

Training op locatie:

Volledige opleidingen en trainingen worden incompany verzorgd.

Wij informeren u over het programma en de vorm.

Theorieles en toets kan online, schriftelijk op locatie of als voorlees gemaakt worden. Al onze praktijktrainingen worden op een no-nonsense manier aangeboden. Wij trainen op vaardigheden en geloven dus niet dat wij uw medewerker langer dan nodig moeten vasthouden indien aan de criteria is voldaan! Free Toolbox

Examen Protocol